Osnovna osobina ovog uređaja je jednostavna i brza instalacija. Ugrađenim osobinama obezbeđena je raznovrsna primena u najrazličitijim situacijama, od alarmnog monitoringa do uključenja dislociranih uređaja.

Tri ulazne i tri izlazne zone čine uređaj pogodnim za većinu aplikacija. Ugrađene programske funkcije kontrolišu rad uređaja kao i dostupnost GSM mreze.

Uredjaj predvidjen za dojavu dogadjaja putem standardne telefonske linije.

Programirane poruke mogu Vam koristiti za kontrolu stanja, ali i za poziv neophodne pomoci. Nadzor telefonske linije iskljucuje mogucnost sabotiranja rada ovog uredjaja. Proveren i usaglasen program olaksava brzo konfigurisanje uredjaja.

Ukoliko ste ikada imali problema sa kvalitetom napajanja ili ste posumnjali u poreklo istog, mislimo da je vreme da probate FPOW II. Ovaj proizvod je nastao kao direktan odgovor na veliki broj napajanja sumnjivog ili nedokazanog porekla i kvaliteta.

Ništa pored cene nije zajedničko, ali kako? Optimizacijom troškova proizvodnje došli smo do naslednika FPOW, uređaja koji je dostojan partner svim modernim i daleko skupljim kamerama.

Univerzalna RF daljinska komanda.

Frekventno stabilisan predajnik i prijemnik obezbedjuju visoku pouzdanost i selektivnost i u otezanim uslovima rada.

Baziran na prethodnim iskustvima i najnovijim trendovima u projektovanju napajanja, u potpuno novom kućištu izrađenom od nerđajućeg čelika.

Dve verzije za napajanje 8 ili 16 CCTV kamera.